Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
Barfota fötter framför hav.

Trevlig sommar!

2021-06-14 | Från den 14 juni har Registercentrum Syd begränsad bemanning på grund av semesterledigheter. Svar på mail kan därför ta längre tid än vanligt. Personalstyrkan ökar åter från den 9 augusti. Vi önskar alla en trevlig sommar!

Blå bakgrundsbild, lite moln med maskrosblomma.

Artikeltips
28 maj till 10 juni

2021-06-10 | Varannan vecka presenteras tips på artiklar kopplade till RC Syds register, kansliet, andra registercentrum samt nationell media.

Mer information
Blå bakgrundsbild, vitsippor

Presentationer från kvalitetsregisterdag i Södra sjukvårdsregionen

2021-05-07 | Den 22 april 2021 hölls en digital kvalitetsregisterdag i Södra sjukvårdsregionen. Nu finns presentationerna från dagen tillgängliga för nedladdning.

Mer information

Om webbplatsen

Syftet med denna hemsida är att tillhandahålla information om RC Syd (Registercentrum Syd) – vad vi gör och vilka vi arbetar med.

Vid frågor kontakta RC Syd via e-post, telefon eller formuläret på kontaktsidan.

Webbplatsens tillgänglighet

Vi strävar efter att vår webbplats ska vara tillgänglig i enlighet med webbdirektivet som antogs 2018.

Klicka här för att läsa mer om webbdirektivet och RC Syds webbplats.

Aktuellt

14 april 2021
Guide för samverkan mellan industrin och kvalitetsregister
Nu finns en nationell guide som beskriver samverkan och utlämnande av kvalitetsregisterdata för forskning. Guiden är ett stödmaterial riktat till forskare, registerhållare och CPUA-myndigheter.
27 januari 2021
Webbinarium – Att forska på kvalitetsregister
Stödfunktionen för Nationella Kvalitetsregister har genomfört ett webbinarium om rättslig reglering och arbetsgång vid användning av uppgifter i Nationella Kvalitetsregister för forskning.