Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
27 september 2019

Statistisk programmerare sökes till RC Syds kontor i Lund

 

Till RC Syds kontor i Lund sökes nu en statistisk programmerare. Kontoret i Lund ingår i Region Skånes enhet Dataanalys och Registercentrum (DARC). Tjänsten omfattar arbete för hela enheten.

DARC har två huvuduppdrag. Ett uppdrag är att stötta Region Skåne med matematiska modelleringar och statistiska analyser som underlag för att fatta evidensbaserade beslut. Det andra uppdraget är att vara ett av Sveriges sex registercentrum som stödjer nationella kvalitetsregister med bland annat teknisk infrastruktur och statistiska analyser. Enheten fungerar även som stöd för forskare inom Region Skåne med statistisk rådgivning och operativa statistiska analyser.

Tjänsten som statistisk programmerare innebär att du arbetar brett med krav, utveckling och test. Du ansvarar för och genomför uppbyggnad och programmering av registerformulär och presentationer av statistiska analyser baserade på data från kvalitetsregister samt befintlig och framtida vårdinformation från Region Skåne och andra källor.

Arbetet med kvalitetsregister innefattar att bygga och uppdatera inmatningsformulär samt kontroll av datakvaliteten. Andra arbetsuppgifter kan förekomma och grundar sig på din tidigare erfarenhet, kompetens eller utvecklingsambitioner. Du kommer även att vara delaktig i strategiska diskussioner om dataanalyser baserade på nuvarande och kommande datamängder. I rollen ingår täta samarbeten med statistiker och dataanalytiker.

Klicka här för att komma till annonsen i sin helhet.

Sista ansökningsdag är den 22 oktober.

Share