Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
10 maj 2017

2017-05-09 Styrgruppsmöte på Freys i Stockholm.

På styrgruppsmötet fick vi rapport från Chefsmötet på Bosön.  Anne och Eva presenterade då registret via SKRS hemsida. Under dagen arrangerades en workshop där cheferna fick reflektera över synrehabilitering 2012 jämfört med hur det ser ut nu 2017 och diskutera kring frågan; Hur går vi vidare och hur ska vi mäta effekterna av våra insatser?

En arbetsgrupp tillsattes under styrgruppsmötet, för att se över hur vi går vidare med detta arbete. Tanken är att denna grupp kommer med förslag och att de presenteras på nästa styrgruppsmöte i augusti.

Vissa ändringar i Webbmodulen kommer att ske  fredag den 12 maj mellan kl 13.00-18.00. Det går då inte att genomföra registeringar. Därefter kommer man kunna se förklaringstexter under ikoner som utformats som frågetecken.

Vi gick igenom aktuell ekonomi och kommande Årsrapport. Vi började med förberedelser, att söka nya medel, inför fortsatt arbete med registret 2018.