Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
13 februari 2018

Styrgruppsmöte.

Den 12/2 hade vi årets första styrgruppsmöte.

Med bl.a. en genomgång av årets budget, en liten rapport från pilotenheterna i Västra Götaland och Halland som börjat registrera effektmått med början 1/2.

Den nya Dataskyddsförordningen, GDPR införs den 25/5 2018. Med anledning av detta kommer det att göras en översyn kring hur det påverkar arbete med Kvalitétsregister.

Det är verkligen glädjande att se att allt fler Synenheter i Sverige har kommit igång och nu registrerar i modulen, teckningsgraden ökar! Kom bara ihåg att signera era registreringar så snart ni fört in dem.  Annars bearbetas inte registreringarna och kommer följaktligen inte heller att redovisas på ett korrekt sätt.

Den 14/2 ska en arbetsgrupp börja sammanställa de olika bedömningsinstrument som är registrerade i modulen under ”Annat bedömningsinstrument” samt vilka KVÅ-koder som används.

Går det att sammanställa dessa så att det går att förenkla registreringen utan att avkall på innehåll och kvalitét görs?

Vi återkommer med mer information.