Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
17 maj 2023

Rapport från vårens SKRS-dag 2023

 

Styrgruppen för SKRS (Svenskt Kvalitetsregister för Rehabilitering vid Synnedsättning) genomförde årets första SKRS-dag den 26 april 2023. Mötet hölls digitalt och samlade cirka 60 personer från samtliga syncentraler i landet.

Programmet innehöll presentationer och erfarenhetsutbyte i mindre grupper.

Presentationerna handlade om SKRS:s handlingsplan, forskningsprogrammet, arbetet med implementeringen av Mäta effekter och det påbörjade arbetet med att få in barn och ungdomar i registret.

Grupperna samtalade kring täckningsgraden och arbetet med att öka den, hur informationen från SKRS-dagen sprids på enheten och om föregående SKRS-dagar har bidragit till förändring/utveckling i den egna verksamheten och i så fall på vilket sätt. Anteckningar från samtalen har sammanställts och delats med deltagarna.

Nästa SKRS-dag hålls digitalt som heldagsmöte den 11 oktober. Boka in dagen redan nu i era kalendrar. Mer information kommer längre fram.