Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
18 november 2021

Rapport från styrgruppsmöte den 9 november

 

Vid styrgruppsmötet som hölls via Teams den 9 november gick vi igenom ekonomin, nuläget för handlingsplanen 2021 och andra stående punkter på agendan.

Utöver ovanstående diskuterades även visualiseringsverktyget som varit under uppbyggnad och nu börjar bli klart. Vi siktar på att kunna lansera denna funktion den 25 november. I samband med denna lansering kommer även överflyttningsfunktionen att uppgraderas. Tidigare när en person som rehabiliterats på en synenhet flyttat så har det varit problem med att komma i gång med registreringar på den nya synenheten. Med den nya uppgraderingen är det tänkt att dessa svårigheter ska försvinna. Denna funktion och annat som är bra att känna till kommer att finnas med i den nya manualen som inom kort kommer att läggas upp på hemsidan.

Arbete pågår också för att beskriva och informera om skattningsfunktionen som håller på att implementeras i registret, så att fler kan känna intresse för att börja skatta målen.

Nästa styrgruppsmöte är planerat till den 7 december. Innan dess hinner vi fira första advent. I och med detta vill vi i styrgruppen passa på att önska en bra helg med mysiga, tända ljus.