Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
12 mars 2021

Användarmöte 25/5 och Användarutbildning 26/5

 

Användarmöte 25/5

På grund av den osäkra utvecklingen av pandemin så har vi bestämt att användarmötet den 25 maj kommer att vara digitalt på Teams i stället för fysiskt (se bifogad inbjudan). Vi har valt att dela mötet på 2 sejourer då vår erfarenhet är att det är svårt att hålla fokus på digitala möten som är mer än 2 timmar långa. Programmet är inte riktigt klart ännu, men kommer att innehålla en föreläsning av Fredrik Granholm: ”Akutsjukvård och samlande insatser vid terrorattentat”. Länkarna till mötet kommer bara att skickas ut till de som anmält sig.

Inbjudan: Användarmöte 25/5

 

Användarutbildning 26/5

Även utbildningen för nya användare i SweTrau kommer att ske digitalt den 26/5 (se bifogad inbjudan). Utbildningen kommer att behöva justeras jämfört med tidigare utbildningstillfällen för att passa det digitala formatet. Vi håller nu på med att testa olika varianter för att få det att flyta så bra som möjligt. Vi räknar inte med att kunna skicka ut några journaler och det är därför bra om man sitter på ett ställe där man kan registrera lite egna patientfall för att öva. Länkarna till mötet kommer bara att skickas ut till de som anmält sig.

Inbjudan: Användarutbildning 26/5