Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
31 augusti 2020

ANVÄNDARMÖTE OCH KIRURGDAG 2020

Vi har haft möte med styrgruppen för Nationella Kataraktregistret 2008-27-28, och har efter diskussion kommit fram till att vi tyvärr måste ställa in årets Kirurgdag, som var planerad till torsdag 2020-11-12. Organisationsgruppen bakom Kirurgdagen får i uppdrag att skjuta på mötet till hösten 2021. Det här kommer nog inte som en överraskning för Er – de flesta möten i höst verkar ju bli inställda eller ersatta med olika former av online-lösningar.

Vi har tänkt ha ett virtuellt användarmöte fredag 2020-11-13 kl 10:00 – 11:00. Styrgruppen kommer att vara på plats och sända från Stockholm, och användarna kommer att kunna  ta del av vad som hänt i registret sedan sist, och även delta i diskussionen kring eventuella nya variabler och ha möjlighet att framföra sina synpunkter och idéer. Vi ska göra vårt bästa för att det ska bli ett bra utbyte med Er användare – det här utbytet är ju något som vi i registrets styrgrupp har värdesatt väldigt högt i alla år. Det är förstås trist att vi inte kan ses ”på riktigt” i Stockholm, men vi tror ändå att det kan bli ett bra virtuellt möte. Vi hör av oss lite närmare med mer detaljer.
Hälsningar

Anders Behndig, professor
Registerhållare, Nationella Kataraktregistret
Umeå Universitet
901 85 Umeå