Javascript verkar inte vara påslaget? - Vissa delar av RC SYD:s webbplats fungerar inte optimalt utan javascript, kontrollera din webbläsares inställningar.
Gå direkt till textinnehållet
22 oktober 2018

Användarmöte 2018

Så var det då dags igen, den 18 oktober 2018 samlades kontaktpersoner och chefer, 43 personer, på Freys Hotel i Stockholm. Det var dags för SKRS tredje användarmöte.

Registerhållare Anne Granath började med att hälsa alla välkomna och presentera de medlemmar av styrgruppen som medverkade under dagen, samt senast invalda styrgruppsmedlemmen Eva Karlström enhetschef på SC Stockholm. Efter genomgång av dagens program gjorde Anne en kort historik och en presentation av nuläget i SKRS. Att registret nu har så stor uppslutning med 26 registrerande Synenheter är fantastiskt bra och nu börjar vi få större mängder av utdata att hantera och analysera.

Lotta Edman visade SKRS hemsida, Annelie Lindberg fortsatte därefter att berätta om vad som skett på pilotenheterna i Västra Götaland och Halland.  Susanne Albrecht redovisade på ett utmärkt sätt Årsrapporten för 2017.

Efter gemensam lunch på hotellets restaurang, var det dags att påbörja eftermiddagens program. Anna-Karin Öhman delade då upp auditoriet i sju mindre arbetsgrupper. Dessa grupper fick sitta och arbeta med Workshops och diskutera kring tre olika frågeställningar. Läs mer om detta under: OM SKRS, Användarmöten.

Användarmötet avslutades och det var dags att åka hem. Tillbaka till respektive Synenhet i Sverige för fortsatt arbete och vardagsliv i vårt vackra höstklädda land med löv i alla upptänkliga färger.

Stort tack till alla medverkande och väl mött nästa år.

Styrgruppen